DE EN NL
CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment

DienstenU bent fabrikant? U repareert auto's? U laat u auto’s repareren? U levert diensten en/of onderdelen?


Of het nu om een korte termijn oplossing gaat of om een strategie op lange termijn, CRS-i biedt een scala aan diensten en oplossingen op maat. Van welk probleem ligt u s ’nachts wakker? Waar mogen wij u mee van dienst zijn? Praat met ons. Samen zoeken wij een op maat gesneden oplossing voor u, die garant staat voor succes in de toekomst.

Met onze Know-How zijn wij in staat om voor iedere belanghebbende in de “Total Chain of Pain” optimalisatie aan te brengen: van werkplaatsontwikkeling tot potentieel berekeningen . Gebruik onze expertise voor alles wat met Autoschadeherstel te maken heeft en profiteer van onze gedetailleerde kennis:

We leggen de lat hoog bij de uitvoering van onze opdrachten. Wij zijn respectvol in de omgang met u en uw medewerkers maar vertellen u ook helder en duidelijk wat er aan schort. Op basis van grondige analyses maken we concrete voorstellen en indien u dat wenst, dragen we ook de zorg voor de implementatie.