DE EN NL
CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment

De Onderneming

Bart bartels

Management


Bart Bartels

Bart Bartels is Autotechnicus met verschillende aanvullendestudies . Om processen echt goed te begrijpen is het absoluut noodzakelijk om te verschillende schakels binnen de ketting te kennen. Hier komen zijn sterktes naar voren. Met omvangrijke inzichten vanuit diverse invalshoeken zowel praktisch als ook uit theoretisch perspectief, de ruime- en internationale ervaring en een levenslang verworven vakkennis is Bart Bartels uitstekend in staat uw ondernemingen weer op koers te brengen.

Hij heeft ervaring als Werkplaats- en Vestigingsmanager in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Als Schade-expert voor een Verzekeringsmaatschappij was hij verantwoordelijk Plausibiliteitcontroles en Fraudebestrijding.

Later heeft hij het eigen familiebedrijf Autoschadeherstel overgenomen en geïntegreerd in de eerste Autoschadeherstelketen in Nederland. Vanuit hier had hij de verantwoordelijkheid voor zowel de eigen vestiging als andere vestigingen binnen de keten.

Als Operationeel Manager eindverantwoordelijk voor vele Schadeherstelbedrijven, het rendement, de kwaliteit, het personeel en alles wat daar bij hoort.

Bart Bartels is sterk van analyses, beoordeling en planning, van budgetverantwoordelijkheid tot relatiebeheer en teambuilding. Hij zette personeels-, kwaliteitsprojecten om, coachte, en begeleide nieuwe Vestigingsmanagers en voegde nieuwe Schadeherstelbedrijven toe aan de keten.

Sinds 2007 is hij Managing Partner van CRS-i BV, met de volgende competentiegebieden:

  • Fleet-Remarketing
  • Detachering- en Personeelsbegeleiding
  • Managementbegeleiding

Zijn beroepservaring, heeft het hem mogelijk gemaakt Theorie en Praktijk met elkaar te verbinden. Met passie en enthousiasme voert hij projecten uit op basis van gelijkwaardigheid, onafhankelijk van de gesprekspartner; van Plaatwerker tot Directie.