DE EN NL
CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment

De Onderneming

Nico Hilderink

Management


Nico Hilderink

Nico Hilderink heeft Motorvoertuigentechniek en Bedrijfskunde (B.Sc) gestudeerd. Hij heeft Opleidingen ontworpen voor importeurs, dealers en fabrikanten binnen- en buiten Europa, ontwikkelde After Sales- en Technische-Cursussen en Workshops „Train the Trainer“, was verantwoordelijk voor de centralisatie van „tailor-made“ Opleidingsprogramma‘s binnen de Europese markt … en als After Sales Manager binnen het familiebedrijf een Multimerk Dealerbedrijf.

Binnen een Autoschadeherstelketen, als Projectleider heeft hij een verlieslatende vestiging binnen een jaar omgezet naar een renderende onderneming en bereikte tevens het laagste percentage ziekteverzuim en personeelsverloop binnen de gehele keten.

Verantwoordelijk voor twee vestigingen, de omzet verhoogd binnen drie jaar van 1.2 naar 4.5 Miljoen met eerst 13 en later 42 medewerkers.

Als Operationeel Manager, eindverantwoordelijk voor vele Schadeherstelbedrijven; het rendement, het personeel, de kwaliteit en alles wat daar bij hoort.

Sinds 2007 is hij Managing Partner van CRS-i BV (Nederland) evenals Managing Partner sinds 2009 van CRS-i GmbH (Duitsland), met de volgende competentiegebieden:

  • Fleet-Remarketing
  • Detachering- en Personeelsbegeleiding
  • Managementbegeleiding

Zijn beroepservaring, heeft hem een ruime internationale ervaring verschaft over de ontwikkelingen binnen de markt. Hij weet hoe de Praktijk in een Theorie omgezet moet worden. Door nauwgezette analyses definieert hij voor u doelen met het uitzicht op succes en maakt een plan hoe uw onderneming dit bereiken kan.