DE EN NL
CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - Carmanagment CSR-i - CarmanagmentCSR-i - Carmanagment

DienstenSchademanagement


U bent een Wagenparkbeheerder? U bent Verzekeraar of Schadestuurder?

We staan klaar om uw dagelijkse zorgen uit handen te nemen.

CRS-i is toonaangevend als het gaat om verbeter- en verandermanagement. Door middel van een quick-scan tonen wij u uw mogelijkheden en potentiëlen aan. Op basis van deze resultaten zullen wij uw prioriteiten vaststellen en mogelijkheden voor verbetering tonen. Wij analyseren uw bestaande netwerk en helpen u deze te optimaliseren. Natuurlijk kunnen we ook de taak op ons nemen om werkplaatsen van hoge kwaliteit voor u te vinden, die de beste prijs-kwaliteit voor u garanderen. Indien gewenst kunnen wij zelfs het hele netwerkbeheer van u overnemen.

CRS-i beschikt over een eigen, zeer nauwkeurig certificatiesysteem. De Partnerbedrijven worden regelmatig bezocht en gecertificeerd. Deze audits waarborgen twee belangrijke zaken:

      de rekening van de klant is niet onnodig hoog
      de kwaliteit en opbrengst van- en voor het partnerbedrijf worden gewaarborgd.

Met de diensten van CRS-i worden de processen binnen uw onderneming nog efficiënter en van nog hogere kwaliteit. CRS-i is in staat de kosten verlagen, indien gewenst schriftelijk gegarandeerd!

CRS-i is in staat om meer te doen, omdat zelfs een perfect systeem zich niet vanzelf verbetert...

      Op verzoek kunnen wij
      Helpen bij toezicht,
      Klachten beheren,
      Klanttevredenheid verbeteren,
      Arbitrage,
      en nog veel meer.